TOTALKIDS - O COMPANIE ROMÂNEASCĂ

Succesul nostru constă în calitatea superioară oferită.

Despre Magazinul Nostru Online

Noi suntemTOTAL KIDS KART GOO  S.R.L, din municipiul  Constanța, jud. Constanța si inca de la momentul lansarii magazinului online www.totalkids.ro, ne-am propus sa fim MEREU IN MISCARE. Pentru realizarea acestui obiectiv am cutreierat lumea si internetul ca sa gasim cele mai distractive si calitative produse totul pentru a satisface clientul.Suntem vanzatori si importatori directi de biciclete,trotinete,karturi,masinute cu pedale.

Ne-am propus sa ne impunem pe piata autohtona oferind produse de inalta calitate si modele deosebite,care tin pasul cu tendintele din acest domeniu.In prezent prin intermediul acestui magazin online www.totalkids.ro,TOTAL KIDS KART GOO  S.R.L  comercializeaza o gama variata de produse pentru copii si adulti.

Dotata cu o echipa de profesionisti si experienta in domeniu,echipamente de testare avansate si baza de fabricatie care asigura o garantie de 12 luni pentru produsele defecte,compania producatoare  detine un nr mare de drepturi independente de proprietate intelectuala si tehnologie de baza.

Cu scopul de e dezvolta economisirea energiei,protectia mediului,compania detine certificate CE,FCC,RoHS,la sistemul de management TS1 16949 ISO 9001.

2485 COPII FERICITI
2782 BICICLETE VANDUTE
15 MEMBRI ECHIPA
4 BIROURI
2210 PARINTI FERICITI
185 MODELE VALABILE

Avem grija sa oferim calitate, bucurie si libertate copiilor .

Cele mai bune kartui cu pedale si biciclete pentru copiii din Romania

1.

Calitatea Primeaza !

TotalKids considera o necesitate calitatea superioara a produselor .

2.

Garantie pentru toate produsele !

Stai fara griji ! Iti oferim garantie pentru toate produsele cumparate de pe www.totalkids.ro .

3.

O varietate de produse !

Verifica catalogul nostru plin cu modele de biciclete si karturi pentru copilul tau .

4.

Fericirea copilului tau conteaza !

DA ! Fericirea copilului tau reflecta fericirea familiei .

''Cele mai mari cadouri pe care le puteți oferi copiilor dvs. sunt : rădăcinile responsabilității și aripile independenței'' - Denis Waitley