TotalKids.ro iti ofera posibilitatea sa deschizi coletul la livrare.

Total KIDS KART GOO SRL  iti ofera posibilitatea sa verifici simplu si rapid coletul primit, solicitand curierului care livreaza coletul sa il deschida astfel incat tu sa verifici daca produsele primite corespund celor comandate. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi butonul „deschidere colet la livrare” inainte de finalizarea comenzii.

Timpul de livrare al comenzii realizate este valabil dupa momentul confirmarii comenzii de catre TotalKids.ro

Pentru a modifica sau a afla mai multe informatii cu privire la produsele comandate, apeleaza cu incredere la echipa TotalKids.ro, care iti sta la dispozitie astfel:

Luni – Vineri: 09:00-17:00

Sambata: 09.00-13.00

Duminica: INCHIS

la numarul de telefon 0720.11.22.35

Acest serviciu ofera posibilitatea clientilor sa verifice starea produselor comandate. Aceasta optiune nu ofera posibilitatea testarii sau probarii tehnice.

Daca se constata, in urma deschiderii coletului, ca produsele comandate nu sunt in stare perfecta sau prezinta urme de zgarieturi sau lovituri, ai posibilitatea de a refuza comanda.

Refuzarea comenzii este posibila doar in prezenta curierului in momentul in care coletul este livrat. Pentru refuzare, trebuie sa completezi procesul verbal de constatare la momentul in care se realizeaza livrarea.